Elf gestolen fietsen aangetroffen bij verkoper

dinsdag 18 mei 2010

Een Barnevelder spoort via internet de op vrijdag 14 mei gestolen fiets van zijn vrouw op. De verkoper uit Houten blijkt in totaal elf gestolen fietsen in zijn 'bezit' te hebben. De politie houdt de verkoper aan en neemt de gestolen fietsen in beslag.
Een dief steelt vrijdag 14 mei de fiets van een 50-jarige vrouw uit Barneveld. Haar 52-jarige man speurt op internet naar de fiets. Hij ziet daar dat de fiets te koop wordt aangeboden. Om zeker te zijn, neemt de Barnevelder contact op met de verkoper. De verkoper is een jongeman in de wijk De Weide in Houten. De Barnevelder regelt een proefrit. Die is op maandagmiddag 17 mei. De Barnevelder constateert dan dat het inderdaad om de fiets van zijn vrouw gaat. Hij brengt de fiets terug naar de verkoper en belt de politie. Agenten gaan ter plaatse. Zij treffen bij de verkoper veertig fietsen aan. Bij controle van deze fietsen blijken er elf als gestolen te boek te staan, waaronder die van de Barneveldse. De agenten nemen de elf fietsen in beslag en houden de verkoper aan. De verdachte is een 19-jarige jongeman uit Houten. Hij moet voor verhoor mee naar het politiebureau. Daar sluiten de agenten hem in voor nader onderzoek en stellen hem in verzekering.

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Barneveld | 112 alarmeringen Barneveld | Goedkoop Tanken in Barneveld | Supermarkten in Barneveld | Weerbericht Barneveld