Samenwerking inwoners en politie zorgt voor aanhouding

woensdag 24 mei 2017

Achterveld - Dinsdagmiddag 23 mei kon met behulp van getuigen twee verdachten worden aangehouden die mogelijk probeerden in te breken.

Rond 15.15 uur zag een getuige twee jongemannen  in een achtertuin van een woning aan de Hessenweg. De twee waren in het donker gekleed en de getuige had de twee nooit eerder gezien. Ze sprak hen aan wat ze daar deden. Eén van hen duwde haar, waardoor ze viel. Hierbij brak ze vermoedelijk haar pols. De twee gingen er op fietsen vandoor in de richting van het centrum.De politie werd gebeld en Burgernet werd ingezet. Veel mensen hadden de twee in het dorp gezien en gaven dit door. De mannen zouden op een adres een kamer hebben gehuurd. Agenten gingen erheen en met de eigenaar gingen ze naar de kamer. Toen de deur openging, sprongen de twee mannen uit het raam. Ze kwamen niet ver, want een agent kon hen in de kraag vatten. De twee, 24 en 22 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats, werden aangehouden en zitten vast voor nader onderzoek.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Barneveld | 112 alarmeringen Barneveld | Goedkoop Tanken in Barneveld | Supermarkten in Barneveld | Weerbericht Barneveld