Trio ingerekend na inbraakpoging

maandag 13 juli 2015

Barneveld - De politie heeft zondagnacht in Barneveld drie mannen ingerekend op verdenking van poging tot inbraak. De drie werden betrapt na een melding van een verdachte situatie.

Agenten zetten in de nacht van zondag op maandag omstreeks 02.10 uur eenzoekactie op touw nadat getuigen enkele personen onder verdachte omstandighedenhadden gezien in de omgeving van de Notarisappel. Ook waren er breekgeluidengehoord. Kort na aankomst zagen agenten een 17-jarige Barnevelder wegrennen.Tijdens zijn vlucht gooide hij ook inbrekersgereedschap van zich af. De jongenkon na een korte achtervolging worden achterhaald.

Even later werd een 29-jarige Barnevelder in de buurtaangetroffen. Omdat er sprake zou zijn van drie personen werd ook de hulpingeroepen van de politiehelikopter, die de derde persoon aantrof: een 23-jarigeman uit Veenendaal. Bij zijn aanhouding raakte de Veenendaler lichtgewond dooreen beet van een politiehond. Uit onderzoek bleek dat er geprobeerd was in tebreken bij een van de huizen aan de Notarisappel.

(2015340470) PK

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Barneveld | 112 alarmeringen Barneveld | Goedkoop Tanken in Barneveld | Supermarkten in Barneveld | Weerbericht Barneveld