Dronken automobilist rijdt door na aanrijding

zaterdag 5 oktober 2013

Terschuur/Barneveld - Op vrijdagavond 4 oktober is van een 51-jarige automobilist uit Barneveld het rijbewijs ingevorderd nadat hij een aanrijding had veroorzaakt en onder invloed bleek te hebben gereden.

De man reed vrijdag rond 23.00 uur op de parkeerplaats van eenhorecagelegenheid aan de Zelderseweg in Terschuur. Hij verleende daar geenvoorrang aan een 21-jarige automobilist uit Barneveld waardop een aanrijdingvolgde. De 21-jarige man stapte uit. De 51-jarige man gaf aan zijn auto teparkeren om de zaken te regelen, maar reed vervolgens weg. De 21-jarige man enzijn passagier zijn daarop de andere man gevolgd via de A30 naar Barneveld. Toenhij stopte aan de Lorsweg konden ze hem eindelijk aanspreken. De man weigerdezijn gegevens te geven. Kort daarop arriveerde ook de gealarmeerde politie. Diehebben de man aangehouden. Hij bleek onder invloed te zijn. De ademanalyse ophet bureau gaf een uitslag van 785 ug/l. Hierop is het rijbewijs van de maningevorderd.

(2013106783)

bron: politie.nl | Categorie: dronkenschap


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Barneveld | 112 alarmeringen Barneveld | Goedkoop Tanken in Barneveld | Supermarkten in Barneveld | Weerbericht Barneveld