Dronken Veenendaler opgepakt na wangedrag

maandag 3 augustus 2015

Lunteren - De politie heeft zondagmiddag in Lunteren een stomdronken Veenendaler aangehouden. De man (27 jaar) had zich ernstig misdragen. Bovendien bleek dat hij op een snorfiets had rondgereden, zodat hij ook zijn rijbewijs verspeelde.

De Veenendaler was kort daarvoor omstreeks 14.00 uur een cafetaria uitgezetnadat hij daar met etenswaren had gegooid en een klant besmeurd had metmayonaise. Gewaarschuwde agenten troffen hem laveloos aan op een terras op deDorpsstraat. De man spuugde naar de agenten en gooide een fles kapot. Toen deagenten de man aanhielden werden ze uitgescholden. Getuigen verklaarden dat deman kort daarvoor op een snorfiets had gereden, maar de Veenendaler weigerde meete werken aan een ademonderzoek. Dat kostte hem meteen zijn rijbewijs. De man isin de loop van de avond vrijgelaten maar kon zich van zijn uitspattingen nietsmeer herinneren. Tegen de Veenendaler is proces-verbaal opgemaakt voor openbaredronkenschap, rijden onder invloed, weigeren van een ademonderzoek enbelediging.(2015377228)

bron: politie.nl | Categorie: dronkenschap


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Barneveld | 112 alarmeringen Barneveld | Goedkoop Tanken in Barneveld | Supermarkten in Barneveld | Weerbericht Barneveld