Buschauffeur mishandeld, verdachte opgepakt

donderdag 25 mei 2017

Voorthuizen - Een discussie, belediging en daarna een klap. Een buschauffeur werd gisteren mishandeld tijdens zijn dienst op een busstation in Voorthuizen. De politie werd meteen gealarmeerd, een verdachte kon worden aangehouden.

 

Gisterenmiddag even na twaalf uur  stapte er een man aan de Hoofdstraat in de bus die met de chauffeur de discussie aanging over zijn kaartje. De man beledigde daarna de chauffeur en ging in de bus  zitten. Omdat de beledigingen aanhielden vroeg de chauffeur om op te houden. Daarop kwam de man weer naar voren en gaf de chauffeur een klap tegen zijn hoofd.

De buschauffeur alarmeerde meteen de politie. Ook de ambulance werd oproepen, de chauffeur kon ter plaatse behandeld worden. Agenten zijn op zoek gegaan naar de verdachte, die inmiddels weg was gelopen. Dankzij aanwijzingen van getuigen kon de verdachte iets verderop worden aangehouden. Het gaat om een 29-jarige man uit Voorthuizen. Hij is aangehouden op verdenking van mishandeling.

Bij zaken waarbij er geweld wordt gebruikt tegen mensen met een publieke taak, zoals buschauffeurs, kan het Openbaar Ministerie overwegen om een hogere straf te eisen. Hierover leest u meer op de website van het OM.  

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Barneveld | 112 alarmeringen Barneveld | Goedkoop Tanken in Barneveld | Supermarkten in Barneveld | Weerbericht Barneveld