Dodelijk ongeval op A30

zondag 27 augustus 2017

Barneveld - Zaterdagmiddag rond 14.10 uur vond er een dodelijk verkeersongeval plaats op de A30 van Scherpenzeel naar Barneveld. Bij het verkeersongeval kwam een 43-jarige man om het leven.

Een bestelbusje met 3 inzittenden reed achterop tegen een vrachtauto aan, waardoor het ongeval en (dodelijk) letsel ontstond. De bus is daarop tegen de geleiderail van de middenberm tot stilstand gekomen.

Hulpdiensten zijn geruime tijd ter plaatse geweest. Het verkeer op de A30 is omgeleid voor afhandeling van het onderzoek. Het voertuig is voor technisch onderzoek in beslaggenomen. De bestuurder van de bus en de vrachtauto zijn gehoord door de politieagenten. Het slachtoffer is een 43-jarige man afkomstig uit Polen; zijn familie in Polen is geïnformeerd.

Direct na het ongeval hebben politieagenten al met enkele getuigen ter plaatse gesproken. We vragen mensen die óók beide voertuigen kort voor het ongeval hebben zien rijden en/of het ongeval hebben zien gebeuren, zich alsnog te melden bij de politie als getuige.

Mocht u een dashcam hebben waarop beelden staan, dan willen we deze ook graag bekijken. Doel is de aanleiding van het ongeval nog nauwkeuriger in beeld te krijgen.

Contact? U kunt bellen met het algemene nummer van de politie 0900-8844. Het uploaden van eventuele beelden kan ook via een meldformulier op  www.politie.nl, Aangifte of melding doen.2017398069 (JA)

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Barneveld | 112 alarmeringen Barneveld | Goedkoop Tanken in Barneveld | Supermarkten in Barneveld | Weerbericht Barneveld